باید از متخصصان بومی برای حل مشکلات منطقه استفاده نمود! - پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی نــی زار

نی زار : دکتر نصرتی در مراسم گرامی داشت روز خبرنگار که با حضور شماری از اصحاب رسانه حوزه سیستان برگزار شد  ضمن تبریک این روز، اظهار داشت : رسانه ها در آگاهی بخشی به مردم وظیفه خطیر و تاثیر گذاری را بر عهده دارند. با توجه به اثر بخشی رسانه‌ها در جامعه باید در این مسیر به درستی گام برداشته شود. در شرایط فعلی مردم سیستان ، قلم خبرنگار علاوه بر انعکاس مشکلات و بیان انتقادات سازنده  باید به ایجاد امید در جامعه نیز کمک کند.

سرپرست پژوهشگاه زابل افزود : یکی از رسالت های مهم رسانه انعکاس اخبار جامع و صحیح است و نباید بدون تحقیق و کنکاش و ارزیابی صحت و سقم خبر بر انتشار آن مبادرت ورزد زیرا  انتشار اخبار و وقایع غلط باعث صدمات جبران ناپذیری می شود.

دکتر نصرتی با مثبت ارزیابی کردن ارتباط مدیران با اصحاب رسانه  و نقش و جایگاه آنها در حوزه سیستان گفت: خوشبختانه سیستان از لحاظ کار رسانه ای گوی سبقت را  از سایر نقاط کشور ربوده است . خبرنگاران و اصحاب رسانه می توانند همواره با طرح موضوع و ارائه راهکارهای سالم و سازنده ما را در مسیر تحقق پژوهشهای علمی و توسعه منطقه و خدمت به مردم یاری کنند و ما نیز با آغوش باز از آنان استقبال می کنیم.

سرپرست پژوهشگاه زابل به گوشه ای از فعالیت های پژوهشگاه زابل در بخش های مختلف اشاره کرد و اظهار داشت :  در سال گذشته پژوهشگاه نشست های تخصصی در خصوص ظرفیت ها و مشکلات منطقه سیستان از جمله راهکارهای مدیریت بحران آب، تامین انرژی پایدار، بحران ریزگردها در سیستان و راه کارهای پیش رو با حضور متخصصین، دانشگاهیان و عموم مردم برگزار کرده است.

وی درخصوص حمایت از نخبگان بومی بیان کرد: باید از متخصصان بومی و نخبه گان سیستان برای تصمیم گیری و حل مشکلات منطقه استفاده شود. جامعه دانشگاهی سیستان طرح ها و مقالات خوبی دارند و انتظار می رود سازمان ها و نهادها از این طرح ها استفاده کنند.

دکتر نصرتی در خصوص همکاری  پژوهشگاه زابل با سازمان ها و ادارات  مختلف نیز بیان داشت : پژوهشگاه زابل با جهادکشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی همکاری خوبی دارد. در این راستا دکتر نوبخت رئیس منابع طبیعی کشور به جهت همکاری از ظرفیت های پژوهشگاه زابل بازدید داشته اند. پژوهشگاه ظرفیت تولید نهال به سه روش را دارد که بصورت  تحقیقاتی در منطقه سیستان اجرا شده است .سازمان ها و ادارات موضوعات و مشکلات منطقه سیستان را بصورت مسئله محور به پژوهشگاه ارائه دهند ما از تمام توان و ظرفیت موجود برای ارائه راهکارهای علمی استفاده خواهیم کرد.

سرپرست پژوهشگاه زابل در ادامه گفت: از جمله  برنامه های آینده پژوهشگاه زابل راه اندازی دفتر ترویج است که طرح آن آماده می باشد ، در نظر داریم کارهای مطالعاتی و علمی که در پژوهشگاه انجام شده است  و نتیجه مثبت داشته اند به عموم مردم معرفی و آموزش دهیم.

شایان ذکراست: خبرنگاران حوزه سیستان از طرح ها و پروژه های عمرانی  انجام شده در پژوهشگاه زابل شامل موزه حیات وحش، بازسازی و بهسازی باغ وحش، سالن در حال احداث همایش های  مجتمع بقیه الله الاعظم(عج) چاه نیمه، نهالستان و گیاهان دارویی، مجموعه پرورش شترمرغ، مرغداری، تکثیر و پرورش گاو اصیل سیستانی، ساخت نهالستان جدید(تولید نهال انبوه) ، کشت نهال به روش جدید و … بازدید بعمل آرودند.

در پایان این مراسم از خبرنگاران و اصحاب رسانه توسط سرپرست پژوهشگاه زابل تجلیل بعمل آمد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.